2018: tulekahjud, maavärinad, üleujutused, revolutsioonid, sõjad

07.01.2018 14:35
Allan Espenberg
Kommentaarid
1
Foto:

Inglane Craig Hamilton-Parker on õigesti ette ennustanud Donald Trumpi võitu Ameerika Ühendriikide presidendivalimistel, Suurbritannia eraldumist Euroopa Liidust, terrorirünnakut Nice’i linnas Prantsusmaal ja Suurbritannia peaministri David Cameroni tagasiastumist, mistõttu on huvitav teada saada, mida maailma üheks kuulsamaks ettekuulutajaks tituleeritud mees on öelnud 2018. aasta kohta.

1954. aastal sündinud psühholoog ja ettekuulutaja Craig Hamilton-Parker ennustas Trumpi ja Brexiti edu ning terroriakti Prantsusmaal ette siis, kui mitte keegi ei uskunud teda. Seetõttu pidid paljud skeptikud hiljem tunnistama oma viga ja tunnustama briti selgeltnägija võimeid. 2017. aasta sügisel rääkis mees oma blogis (http://psychics. co.uk/blog/predictions/) sellest, mis ootab meid ees 2018. aastal. Seekord võetakse Hamilton-Parkeri ennustussõnu hoopis tõsisemalt ja tema ettekuulutustega arvestavad miljonid inimesed.
Hamilton-Parker kirjutas: “2018. aasta on poliitiliste vapustuste ning enneolematu kliima poolt põhjustatud keskkonnakriisi aasta.” Seejuures ei jää ta üldsõnaliseks, vaid toob esile suure hulga konkreetseid sündmusi, mida meil tuleb järgmiste kuude jooksul oodata või karta.
Saatuse prohvetiks nimetatav Hamilton-Parker siiski möönab, et kuna ta pole Jumal, siis võib ta ka eksida. Kuid täide läinud ennustuste suur protsent annab talle moraalse õiguse esitada oma nägemused kogu maailmale.

Loodus:
· Vesuuvi vulkaan hakkab purskama ja Napoli elanikel tuleb linnast lahkuda.
· Kogu maailmas suureneb suurte ja võimsate maavärinate oht. Üks katastroofilisematest toimub Uus-Meremaal. Maa hakkab värisema isegi seal, kus tuhat aastat pole maavärinaid olnud.
· Ameerika Ühendriikides (Californias) ja Austraalias puhkevad suured tulekahjud, Indias ja Hiinas kimbutavad inimesi võimsad üleujutused.
Antarktikas laguneb hiiglasuur jäämägi, mis raskendab laevaliiklust lõunameredel. Mõnes piirkonnas muutub laevasõit võimatuks.
· Kariibi mere piirkonnas tekivad võrreldes 2017. aastaga veelgi tugevamad ja purustavamad orkaanid.
· Reostus tapab haruldaste lindude koloonia. Selleks haruldaseks linnuks võib olla lunn (Fratercula) alklaste sugukonnast.

Maailmapoliitika:
· Majandusembargo Põhja-Korea vastu kukub läbi, mistõttu USA peab impordi takistamiseks korraldama sõjalise rünnaku Põhja-Korea raudteedele ja sildadele.
· Põhja-Korea liider Kim Jong-un kukutatakse omaenda rahva poolt revolutsiooni tagajärjel. Ühel päeval Kim lihtsalt kaob ja keegi ei tea tema asukohta, ka tema surnukeha ei leita, mistõttu peetakse võimalikuks, et ta jätkab oma elu uue nime all Hiinas.
· Pärast Kim Jong-uni kukutamist alustavad Põhja-Korea ja Lõuna-Korea ühinemisläbirääkimisi.
· Jaapan ostab Ameerika Ühendriikidelt raketikaitsesüsteeme.
· Ukrainat süüdistatakse sõjatehnoloogia, sealhulgas tuumatehnoloogia ja rakettide ebaseaduslikus müümises.
· Bitcoini mull lõhkeb, paljastatakse massikelmus bitcoinidega ning avalikuks saab skeem krüptoraha abil terrorismi ja sõdu rahastada. Selles skandaalis on üheks osaliseks USA tuntud kompanii.
· India ja Pakistani vahel puhkeb sõjaline konflikt.
· Itaalias leiab aset panganduskriis, mille tulemusena jäävad paljud inimesed oma kodudest ilma.
· Küberrünnakud jätkuvad veelgi suuremalt ja võimsamalt.

Terrorism:
· Terroristid korraldavad droonide abil keemiarünnaku ühes Euroopa pealinnas, milleks võib kõige tõenäolisemalt olla London või Berliin, kuid välistada ei saa ka võimalust, et rünnatakse mõlemat linna korraga.
· Keemiarünnakule ühes koolis saadakse viimasel minutil jaole ja see suudetakse ära hoida.
· Maailma vapustab gripiepideemia, mis võib olla seotud terroristide tegevusega või ka bioloogilise relva katsetamisega Põhja-Koreas.

Ameerika Ühendriigid:
· Donald Trumpi kukutamiskatse (impeachment) 2018. aasta keskel ebaõnnestub, mille järel suureneb tugevasti presidendi populaarsus.
· Trump algatab enne Brexitit suure kaubandusleppe Suurbritanniaga, mis nõrgendab Euroopa Liidu positsioone. Lepe puudutab relvastust, kõrgtehnoloogiat ja autotööstust.
· Müüri USA-Mehhiko piirile ei ehitata, kuid selle asemel kasutatakse ebaseaduslike migrantide tabamiseks droone ja sensoreid.
· Venemaa ja Hiina moodustavad sõjalise ja majandusliku liidu, mis nõrgendab USA kaubanduslikke positsioone Aasias.
· USA sõjalaev upub meremiini tõttu või terrorirünnaku tulemusel.
· Dollari väärtus hakkab veebruaris langema, kuid seejärel taastub kiiresti.
· Las Vegases toimub hirmus ja ohvriterohke tulekahju.
· USA annab Jaapanile rendile tuumalõhkepead.
· USA esileedi Melania Trump koos presidendi lapselastega salvestab laulu, millega osutatakse tähelepanu heategevusele ja kogutakse selleks raha.
· Hillary Clinton lahkub jäädavalt poliitikast pärast seda, kui tema kohta avaldatakse uut kompromiteerivat materjali.

Suurbritannia:
· Brexiti läbirääkimised kulgevad raskelt, kuid viimasel hetkel nõustub Euroopa Liit Saksamaa survel uue kaubandusleppega.
· Theresa May jääb edasi Suurbritannia peaministriks.
· Leiboristliku Partei liider Jeremy Corbyn, kes korraldab riigis hulgaliselt streike, hakkab muutuma üha ebapopulaarsemaks.
· Suurbritannia majandus jätkab vaatamata maailmamajanduse probleemidele ja euro nõrkusele kasvamist.
· Prints Harry teatab kihlusest. Tema väljavalituks jääb endiselt USA näitleja ja modell Meghan Markle.
· Moodustatakse uus poliitiline erakond.
· Valitsuse toetusel lastakse käiku uus autotehas, mis hakkab tootma elektriautosid.
· Suurbritannia ühel maanteedest toimub terrorirünnak, mille käigus tulistab kurjategija ummikus (kunstlikult tekitatud liiklusavarii tagajärjel) seisvaid autosid.
· Suurbritanniast saab kõige innovaatilisem riik maailmas.

Euroopa Liit:
· Euroraha kurss hakkab 2018. aasta lõpus kiiresti langema ja see protsess jätkub ka 2019. aastal, mis kutsub esile suured rahvaväljaastumised kogu Euroopas.
· Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker astub Brexiti tõttu ennetähtaegselt ametist tagasi, kuigi ta võiks ametis olla kuni 2019. aasta lõpuni.
· Itaalia ja Taani lahkuvad Eu­roopa Liidust.

Vaadatud 2382 korda

Ole esimene, kes kommenteerib...
madis madisson

KÕIKE POLEGI VAJA ETTE TEADA

Jäta kommentaar
Korda turvakoodi